Mihai Tudose va fi din nou operat. Fostului premier i se vor monta un număr de două sau trei stenturi. Potrivit ultimelor informații, medicii i-au descoperit anumite probleme circulatorii suplimentare.
În acest moment, Mihai Tudose se află internat la spitalul C.C. Iliescu, unde este monitorizat. El a fost operat marți seară și imediat după ce a ieșit din operație a postat un mesaj pe contul său de socializare.
”Sunt bine! ? Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a fost mesajul transmis de fostul premier.

Citeste și ULTIMA ORĂ: Mihai Tudose a fost dus la critici! Declarații în premieră ale Sorinei Pintea, ministrul Sănătății

Trebuie amintit că fostului premier i s-a făcut rău în timp ce era la un restarurant alături de mai mulți prieteni. Aceștia îl sărbătoreau pe Nicoale Bănicioiu. Brusc i s-a făcut rău și a pus capul pe masă. Ambulanța a venit imediat și l-au dus de urgență la Institutul Clinic Fundeni. Inițial a fost dus în salonul pentru CRITICI. Medicii au intervenit prompt și i-au montat două stenturi.
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea a dat informații despre starea de sănătate a fostului premier, confirmând diagnosticul, mai exact că a fost vorba despre un infarct sever, extins, care îi putea fi fatal lui Mihai Tudose. Ea a spus că politicianul a fost operat de urgență și că i-au fost montate două stenturi.