După ce în toamna anului trecut, francezii de la Carrefour au cumpărat 12.000 mp din ParkLake, ce vor fi ocupaţi de un hipermarket, dezvoltatorii mallului anunţă că au acoperit 70% din suprafaţa de 70.000 mp dedicată comerţului.

Noile contracte de închiriere au atras în ParkLake unul dintre cele mai mari magazine H&M din România, cu o suprafaţă de 2.700 mp, precum şi toate brand-urile Inditex care sunt prezente pe piaţa românească: Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka şi Pull&Bear, care vor ocupa o suprafață totală închiriabilă de peste 6.000 mp. În plus, este confirmată şi prezenţa Koton, Maxitoys şi Maxbet.

Proiectul, ridicat în locul fostei baze sportive Spartac din cartierul Titan, va avea peste 200 de magazine, printre care 23 de restaurante şi un cinematograf multiplex.

„Lucrările de construcție continuă conform calendarului programat pentru inaugurarea din 2016, aflându-ne în acest moment în faza lucrărilor structurale”, a declarat David Sharkey, CEO-ul Caelum Development.

ParkLake se construieşte pe un teren de 8,2 hectare, achiziţionat în 2007 de către Caelum Development pentru 53 mil. euro de la omul de afaceri Eduard Ioan Dan Romalo. Investiţia în acest proiect se ridică la 180 mil. euro.

Te-ar putea interesa și: