Anunțul că se retrage a fost unul neașteptat, în condițiile în care McGregor anunțase zilele trecute că este în negocieri pentru un meci în luna iulie. El a fost campion mondial la UFC în 2015 şi 2016.

„Salut. Fac un anunț scurt. Am decis să mă retrag din sportul numit «Arte Marțiale Mixte». Le urez tuturor foștilor mei colegi numai bine în competiție. Mă voi alătura foștilor parteneri, retrași deja. Cocktail-urile sunt din partea mea”, a scris McGregor pe Twitter.

McGregor a devenit faimos la nivel mondial după lupta pe care a avut-o cu Floyd Mayweather. După acest joc, irlandezul a câștigat 100 de milioane de dolari.

Vezi și Alertă meteo: Iarna se întoarce. Trafic blocat din cauza zăpezii

Avera estimată a sportivului se ridică undeva la suma de 85 de milioane de euro. Despre McGregor se spune că este unul dintre cei mai extravaganți sportivi de pe planetă. Asta se vede în stilul său de viață. Poartă costume de mii de euro, bijuterii masive din aur și conduce mașini precum Ferrari și Lamborghini.

Cu toate acestea, antrenorului și prietenului său, John Kavanagh, spune că McGregor nu este nevoit să cheltuie prea mulți bani din câștigurile sale.

„Sună ciudat, dar nu cheltuiește prea mult bani. Tot ce poartă el este plătit să poarte, tot ceea ce conduce el i se dă. Pe la restaurante nu prea merge, își face acasă de mâncare. Pe lânga asta, stă într-o casă destul de modestă și nu are treabă cu jocurile de noroc.”, a dezvăluit John Havanagh.

Citește și Decizie istorică în online, internetul se schimbă! O nouă lege în vigoare: Toți utlizatorii de Facebook, Youtube și Google sunt vizați

Conor câștigă sume fabuloase din contracte de publicitate, sponsorizări și campanii pe rețelele de socializare. Acestea constituie pentru sportiv un venit de jumătate de milion de dolari pe lună.

De altfel, Conor McGrgor deține niște afaceri de succes. Are un brand de whiskey, Proper No.Twelve Irish Whiskey și mai deține și o linie de costume personalizate.

Luptătorul MMA primește haine gratis de la mari case de modă, și este în continuu căutat de marii designeri ai lumii care vor să-l aibă pe Conor ca imagine de brand.

Conor McGregor a pierdut clar meciul de box cu Floyd Mayweather, în schimb a urcat spectaculos în topul celor mai bine plătiţi sportivi.