Este vorba de Dan Cristian Turturică, șeful site-ului, Laurențiu Mihu (redactor-șef adjunct), Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic), scrie Paginademedia.ro, care subliniază că aceştia sunt în preaviz.

Aceştia au venit la Digi 24 în decembrie 2015. Toţi veneau de la România liberă, unde avuseseră poziții similare (Turturică era redactor-șef, în timp ce Laurențiu Mihu era adjunct) și de unde au plecat în condiții asemănătoare, după un conflict cu patronatul ziarului, familia Adamescu.

Cei patru erau, totodată, și editorialiștii site-ului Digi 24, care numără aproximativ 15 persoane (incluzându-i pe cei patru).

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, jurnaliștii au fost anunțați, ieri, că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de știri începând cu data de astăzi (1 martie). Motivul invocat ar ține cont de restructurări în cadrul grupului, din motive financiare.

În luna februarie, site-ul Digi 24 a avut 37,5 milioane de afișări, de la aproape 6 milioane de clienți unici (fiind pe poziția a șaptea după numărul de unici și în top 10 după afișări).