Anul acesta, prețurile la brazi pentru Crăciun variază de la 59 lei bradul tăiat și de la 199 bradul cu rădăcină crescut exclusiv în ghiveci. Pentru a veni însă în întâmpinarea clienților cărora Moșul nu le-a adus și bani suficienți pentru cumpărăturile de Sărbători, un întreprinzător a introdus rate la vânzarea brazilor.

În astfel mod, simbolul Crăciunului poate fi și în casele celor care nu și-au putut permite să cumpere unul.

Noi standarde

„Compania noastră colaborează cu cei mai mari producători de conifere din Europa și deține o bază de date impresionantă cu speciile de brazi pe care le poate comercializa atât en-gros cât și en-detail. Conform principiilor ce guvernează piață Europeană de conifere, Silva Group România s-a aliniat la standardele ce se impuneau și garantează pentru calitatea și originea produselor comercializate”, a declarat întreprinzătorul, citat de dcbusiness.ro.

”Brazii comercializați de către compania noastră pot avea destinații diferite, de la Bradul (tăiat) clasic pentru Crăciun, până la brazii cu rădăcină, favorabili plantațiilor la cheie de dimensiuni mici sau mari. Pentru că prețurile să fie accesibile, tuturor clienților indiferent de categoria de varstă sau de venituri, ne-am gândit la această varianta de RATE, de altfel accesibilă pentru alte categorii de produse”, a adăugat el.

Achiziția cu cardul

”În prezent, colaborăm deja cu 2 instituții bancare BT – card Star BT și CREDITE EUROPE – card avantaje, așadar clientul trebuie să dețină doar un CARD BANCAR fără altă formalitate”, precizează comerciantul.

”Având în vedere că acest mecanism este deja implementat de 4 ani, până acum au existat cereri, ceea ce ne-a determinat să îl și promovăm și să îl menținem în continuare ( în 2017 a fost extins la BT, inițial fiind implementată cu CARD AVANTAJE). Ambele mecanisme sunt aplicabile și pentru vânzările ONLINE pe www.magazinuldebrazi.ro pe durata întregului an, permanent, dar și la toate punctele de vânzare brazi, în luna decembrie”, a explicat el.