Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţională din România (CNADNR) a semnat marţi, 17 noiembrie, două contracte, în valoare totală de 19,07 milioane lei, fără TVA, cu firmele Argecom şi Gecor pentru deszăpezirea autostrăzilor Bucureşti-Piteşti şi Bucureşti-Cernavodă până la 31 martie 2010.

Primul contract, de 9,56 milioane de lei, fără TVA, a fost semnat cu firma Argecom, şi reprezintă contravaloarea serviciilor de deszăpezire aferente autostrăzii Bucureşti-Piteşti (A1), de la kilometrul 10+500 la kilometrul 120.

Cel de-al doilea contract, de 9,5 milioane de lei, fără TVA, a fost încheiat cu firma Gecor, care va asigura deszăpezirea autostrăzii Bucureşti-Cernavodă (A2), între kilometrii 9+500 şi 64.

Cele două contracte ar putea fi suspendate mai repede de luna martie 2010, dacă vor fi selectaţi până atunci câştigătorii pentru contractele multianuale de deszăpezire, potrivit directorului general al CNADNR Dorina Tiron.

„Aceste contracte au fost încheiate la nivel de regională, respectiv Bucureşti şi Constanţa, şi s-ar putea să fie suspendate, în funcţie de când vor intra în vigoare contractele multianule. Licitaţia se află în derulare şi nu pot să spun când vom avea un câştigător, depinde şi dacă vom avea contestaţii”, a spus Tiron.

SURSA: Mediafax

 

Te-ar putea interesa și: