Probleme mari și clipe de panică pentru una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Antenei 1. Concurentul a pățit-o rău de tot din cauza soției. Chia aceasta a dezvăluit ce i-a făcut.

Panică pentru o vedetă a Antenei 1

Răzvan Fodor, concurent la Asia Express, s-a rănit în propria casă. Totul s-a întâmplat din cauza soției. Întors din aventura Asia Express, Răzvan Fodor nu are liniște nici acasă. Artistul a nimerit în plină pandemie de coronavirus la întoarcerea în România.

Dacă restricțiile de deplasare nu l-au afectat atât de tare, măsurile drastice de igienă i-au creat mari probleme. Soția Irina, este o fană a curățatului și a dezinfectării, pentru că cei doi au și un copil.

Irina a devăluit pe blogul personal cum stau lucrurile în familia ei de când s-a decretat stare de urgență. Cel mai afectat a fost Răzvan, care a căzut victimă obsesiei sale pentru dezinfectat. Situația a fost cu atât mai intensă cu cât acesta abia se întorcea de pe tărâmul asiatic, grav afectat de noul virus.

Deși revenirea în familie se dorea una emoționantă, a fost mai degrabă un fiasco. „E simplu: în cele patru puncte cardinale, câte o sticlă de clor. Eu nu că fac curățenie, pun capcane de curățenie! Mamaia lui Fodor are 91 de ani și trăiește singură, așa că, acum câteva zile, partenerul meu de viață a dat o fugă până la dumneaei ca să îi ducă una-alta. M-a sunat cu vreo 5 minute înainte să se întoarcă acasă.

Mare greșeală! Pentru că în capul meu Fodorică era o bombă biologică pe două picioare, am dat în prealabil cu clor MULT! pe clanța de la poartă și pe cea de la ușa de la intrare. Practic, curgea clor din poartă ca la robinet. Când a intrat creștinul în curte, și a atins nenorocirea, și-a ars pielea. A fugit direct la baie să spele nu microbii, ci clorul de pe mâini. Obiectiv atins”, a scris Irina pe blogul personal.