Cei care vor avea acces la telefonul mobil al președintelui și directorului general sunt clienții persoane juridice care își deschid conturi Primus IMM și Primus Antreprenor. Intenția băncii este de a înlesni comunicarea dintre clienți și conducerea băncii, adică persoanele care pot lua cel mai ușor decizii referitoare la servicii sau produse.

Anunțul făcut de BCF a venit după încheierea procesului de restructuare a echipei, dorindu-se introducerea de „noi garanții de calitate a serviciilor bancare”. Lucian Isar şi Ioan Mihail Anca intenționează să pună la dispoziția antreprenorilor atât un canal de comunicare în timp real, cât şi expertiza proprie în domeniu.

Produsul PRIMUS by BCF este un pachet bancar lansat în anul 2014, transparent şi cuprinzător, la cele mai mici costuri de pe piaţă, adresat atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice.

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută.