Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni. Cum era și de așteptat, după nuntă au plecat în luna de miere. Cei doi s-au urcat în avion și au ales ca destinație pentru vacanță Italia, mai exact Sardinia.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut atât cununia civilă, cât și cununia religioasă, iar imediat după au avut o nuntă ca în povești alături de cei mai importanți oameni din viața lor. Recent,  cei doi și-au făcut bagejele și au plecat departe de țară, în luna de miere.

Aceștia au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare și primele imagini din vacanță. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis să zboare spre Italia, în Sardinia. În prezent aceștia sunt în Sicilia, se bucură de soare, de mare și de plajă, dar și de preparatele specifice zonei.

Captură foto Instagram

Ultima lor piesă a avut un succes răsunător

După ce au scos ultima lor piesă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda se bucură de un succes răsunător, mărturisind că au devenit deja inspirație pentru mai mulți tineri care urmează să se căsătorească. Așadar, amândoi au primit mesaje pe rețelele de socializare de la tineri care au afirmat că doresc să folosească piesa lor pentru valsul mirilor, la nuntă, deoarece li se pare plină de emoție și de dragoste.

La puțin timp după cununia religioasă cu Cleopatra Stratan, Edward Sanda a răbufnit pe internet, deoarece mai mulți admiratori din mediul online au tot discutat pe baza nunții sale, care, pentru cei doi, a fost un eveniment extrem de special.

Internauții i-au judecat pentru că nu au vrut să aibe nași la nuntă sau pentru că nu au făcut în aceeași zi cununia civilă și cea religioasă. Cei doi tineri proaspăt căsătoriți au decis să nu respecte tradițiile specifice acestui eveniment și să organizeze nunta după propriul plac.

Sursa foto: Instagram