„Mai țineți minte firma Romwine&Coffe SRL? Poate că nu mai știți despre ce este vorba. Un contract de 12 milioane de euro pentru măști de protecție. Peste care se așterne praful uitării. Sau cel puțin așa ar dori unii. Ieri, stând de vorbă cu un prieten, adânc implicat în fenomenul rețelelor sociale, dar nu numai, am primit o veste importantă: Romwine&Coffe SRL, bodega din comuna Călugăreni care a dat un tun de 12 milioane de euro cu măști de protecție, a început livrările!

 

Deci contractul merge mai departe. Ceea ce mă face să spun că o mostră mai mare de nesimțire și cinism nu cred că am văzut. Să vinzi o mască de protecție tip PFF2 sau PFF3 la un preț de 35 de lei bucata este ca și cum ai fi intrat în afaceri cu trafic de organe de copii. Situație de criză în sănătate, preț uriaș, profit pe măsură”, scrie Dan Andronic în rândurile evz.ro, pornind o anchetă incredibilă despre cum fac anumite companii profituri uriaşe pe timp de criză, folosindu-se din plin de starea de urgenţă şi de buzunarele nelimitate ale statului.

Vezi care sunt legăturile cu Florin Cîţu şi continuarea articolului aici: https://evz.ro/dormiti-linistiti-mafia-din-sanatate-lucreaza-pentru-voi.html