Victor Ciutacu de la România TV face o dezvăluire șocantă. Procurorii DNA au obținut deja un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele soției lui Cătălin Hideg. Acesta este un om de afaceri care se află în spatele magazinului sătesc prin care Guvernul a cumpărat, la începutul pandemiei, măşti în valoare de peste 11 milioane de euro.

Ciutacu anunță cutremurul

„Mandat de arestare de 29 zile pentru soția lui Cătălin Hideg, titularul primului import masiv de măști din Turcia (11,5 milioane €) din vremea pandemiei. E ăla cu bucătăreasa care administrează magazinul sătesc de la Uzunu (Giurgiu). Acuzațiile sunt, dacă mă întrebați pe mine, jenante, da’ gestul contează. Pentru că e menit să-i forțeze mâna lu’ omu-său să se întoarcă de la Abu Dhabi. Unde a roit-o „la muncă”…”, scrie Ciutacu pe o rețea de socializare.

Cătălin Hideg este om de afaceri, dar face parte și dintr-o aripă a masoneriei. Mai mult, a fost doctorand la Academia SRI, și este cel care controlează afacerea prin care o firmă de distribuție de băuturi alcoolice și mâncare, înființată în 2019, a furnizat statului român 1,7 milioane de măști de protecție.

Firma Romwine & Cofee SRL din Giurgiu a câștigat procedura de achiziție inițiată de în 11 martie de Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) pentru echipamente de protecție. Romwine & Cofee SRL este distribuitor al grupului Sanimed International Impex.