„Faptul că l-am apărat public și vehement pe Raed Arafat de fiecare dată când am considerat că are dreptate și când a fost ținta unor campanii abjecte nu implică și obligativitatea mea de a-i fi străjer și când o ia razna pe câmpii, cum face acum cu mare aplomb. Nu l-am luat pe buletin, n-am combinații cu el, nu mâncăm și nu dăm onorul la aceeași garnizoană. Apreciez o sumedenie de lucruri pe care le-a făcut, modul inteligent în care a reușit să se mențină și să dezvolte SMURD în toate regimurile politice, însă de-aici și până la a te erija în autoritatea supremă și la a vedea numai dușmani cu gânduri ascunse în jurul tău e cale lungă.

E băiat deștept, e și eficient în anumite situații, dar a depășit deja niște limite de bun simț. În general, nu mă raportez la turmă, ba chiar ador să fiu eu ăla care se pune împotriva valului, dar, oricâte sondaje de bine s-ar scoate pe piață, lumea e din ce în ce mai iritată de el. Se vede, dacă vreți și alt instrument sociologic concret de măsură, în audiențele pe care le face, precum și în „aprecierile” de care beneficiază din partea unor oameni care altădată ar fi sărit în foc pentru el…

P.S. Fix aceeași atitudine o voi avea, din nou, fără să ezit, dacă voi sesiza campanii dirijate și interesate financiar sau politic împotriva lui”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Raed Arafat, cel mai apreciat lider politic

În urma sondajului Sociopol – Starea politică a națiunii comandat de România TV s-a aflat că Raed Arafat este cel mai de încredere lider politic. Acesta a primit 62 de procente iar răspunsurile au fost ”foarte multă” și ”destul de multă”.

Pe cel de-al doilea loc se află primarul general al Capitalei care are 33 de procente, urmată în de-aproape de președintele Klaus Iohannis, cu 32 de procente. Tot pe locul trei se află și ministrul Sănătății Nelu Tătaru care a înregistrat același număr de procente precum șeful statului.