Mirela Călugăreanu strânge lunar nu mai puțin de 8.334 euro din cele 5 funcții pe care le deține: conduce ANAF, este director general DGAMC, este cadru didactic ASE și face parte din Consiliile de Administrație de la CEC Bank și Eximbank.

Narcis Neaga este un alt bugetar de lux. Din poziția de Director al Companiei de Drumuri are un venit lunar de 4.680 euro pe lună, reușind până la acest moment să achiziționeze două apartamente în București și două case de vacanță în Avrig.

Geronimo Brănescu câștigă „doar” 1800 euro pe lună în funcția de președinte ANSVSA. Cu toate acestea, a reușit să strângă până la această vârstă 2 case în Fetești și Constanța, o casă de vacanță cumpărată anul acesta în Moieciu de Jos, precum și o colecție de picturi clasice de peste 55 mii euro.

Traian Halalai, președintele executiv al EximBank și-ar permite un apartament nou la fiecare trei luni lucrate. În 2017, acesta a câștigat lunar nu mai puțin de 22.442 euro.

În lista celor mai avuți bugetari intră și Victor Ciorbea. Deși are un venit lunar de aproimativ 2500 euro, fostul Avocat al Poporului a reușit să obțină un credit de 1 milion de euro plus dobândă, notează Antena 3.