Mihai Petre revine în show după plecarea Mihaelei Rădulescu, care a anunțat că a luat decizia de a părăsi show-ul „din motive personale”.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informația. La rândul lui, nici Mihai Petre nu a comentat informațiile Paginademedia.ro.

Mihai Petre s-a remarcat ca jurat al emisiunii Dansez pentru tine, de pe Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane la Pro TV (ultimul, în 2013).  Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu și de Andra, în urmă cu opt ani.

În urmă cu patru ani, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut și el la postul Intact. Tot ca jurat, la emisiunea Dancing with the stars – Dansează printre stele, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon.

A urmat o altă emisiune de dans, în 2017, care a marcat reîntoarcerea lui Mihai Petre la Pro TV: Uite cine dansează. Mihai Petre a fost coleg la banca juraților cu Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu și Andreea Marin. Emisiunea, prezentată de Mihaela Rădulescu, a avut doar un sezon la Pro TV.