Într-un interviu recent acordat Ciao, Elena Udrea a vorbit, printre altele, şi despre tatăl său. Întrebată de ce nu vorbeşte niciodată despre tatăl ei, fostul politician a recunoscut că acesta a murit în 2009, la fel de discret cum şi-a trăit întreaga viaţă.

Elena Udrea regretă acum că nu i-a spus niciodată tatălui ei că îl iubeşte, dar acesta a fost modul în care a fost educată. „Nu ne-am manifestat niciodată între noi dragostea în cuvinte”, a mărturisit aceasta.

„Pentru că tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viață. A fost un om bun, un tată minunat, căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc. Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el și știu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer.

Părinții ne-au crescut cu convingerea că este o slăbiciune să îi arăți copilului sentimentele pe care i le porți, așa că nu ne-am manifestat niciodată între noi dragostea în cuvinte. De aceea eu îi spun fetiței mele de o mie de ori pe zi cât de mult o iubesc și ce înseamnă ea pentru mine!”, a povestit Elena Udrea pentru Ciao.

Cui îi datorați ceea ce sunteți și ați devenit astăzi?

Elena Udrea a fost întrebată şi cui îi datorează ceea ce a devenit astăzi. Ea le-a mulţumit lui Dumnezeu, părinţilor şi lui Traian Băsescu.

„În primul rând lui Dumnezeu pentru datele cu care am venit pe lume și pentru lecțiile pe care le-am primit în viață. Apoi părinților mei pentru cum m-au crescut și m-au susținut. Și lui Traian Băsescu pentru șansa de a dobândi arta politică de la cel mai bun, pentru ce am fost și sunt în politica românească”, a declarat Udrea.