Chiar în această lună, la București se joacă poker la cel mai înalt nivel în cadrul turneului de poker live realizat cu sprijinul PokerFest: 888poker LIVE Bucharest Festival 2021. Acest turneu de poker live de importanță majoră în rândul pasionaților de poker se va desfășura în centrul Capitalei, la Hotelul Intercontinental din București – Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 4.

Interesant este că printre participanți se pare că se va evidenția Samantha Abernathy, una dintre cele mai frumoase jucătoare de poker din lume, un adevărat influencer în mediul online. Samantha Abernathy este una din prietenele celebrului Dan Bilzerian, cel supranumit și Regele Instagramului, scrie evz.ro preluand informatia de pe un website de profil.

Dan Bilzerian este un actor armeno-american, om de afaceri și jucător de poker de succes. Pe Instagram, acesta are peste 32 de milioane de urmăritori, deci este dincolo de toate o mega vedetă a internetului. În anul 2016, el a piedut un pariu de 10.000 USD cu Samantha Abernathy, când aceasta a reușit să parcurgă cu bicicleta distanța dintre Las Vegas și Los Angeles (434 km) în mai puțin de 72 de ore. La acel moment, jucătoarea de poker a câștigat însă mai mult decât 10.000 de USD: un plus de celebritate, ceea ce a ajutat-o în ascensiunea rapidă de pe rețelele de social media.

Acum în vârstă de 30 de ani, Samantha Abernathy, originară din Atlanta, Georgia, a debutat cu mare succes în show-ul TV Poker Night in America, jucând la mese cash 25 USD / 50 USD. Este considerată una dintre jucătoarele de poker foarte talentate, recordul său fiind atins în 2016, când a ajuns pe locul 3 la Aussie Millions Main Event 2016 (turneu cu buy-in de 10.000 USD). Acolo a acumulat suma de 437,543 USD. Pe internet, Samantha Abernathy este cunoscută sub numele „SamanthaA”.

Joc asociat în mod obișnuit cu spiritul masculin, pokerul atrage tot mai multe femei atât în turneele live, cât și la jocurile de poker online. Există vedete consacrate de gen feminin în pokerul global și nu este prima dată când un astfel de nume are legătură cu un turneu din România. În anul 2018, Molly Bloom, autoarea cărții „Molly’s Game”, cunoscută pentru partidele de cash organizate cu cele mai mari vedete de la Hollywood, a fost de asemenea prezentă la București. Se spune că femeile pot avea chiar avantaje certe în jocul de poker contra bărbaților, căci sunt mai atente la detalii, iar pokerul este mai mult un joc de abilități decât unul clasic de noroc.

888poker LIVE București este organizat din nou în țara noastră după un an de pauză datorat situației internaționale speciale. Marele eveniment revine pe 16 august 2021 cu Opening Event-ul cu buy-in de 230€ și continuă timp de 7 zile, până la finalul Main Event-ului, pe 22 august, cu buy in de 888 euro /1.050 dolari.

Calificarea la 888poker LIVE Bucharest Festival 2021 se poate face în mai multe feluri: 22$ pentru un loc la Opening Event la 888poker LIVE Bucharest Festival (3 locuri garantate); 88$ pentru un loc la Main Event la 888poker LIVE Bucharest Festival (2 locuri garantate); online, în camera de poker 888, rulează deja sateliți 888poker LIVE București de la doar 1 cent buy-in. (P)