Iubita lui Speak a devenit peste noapte celebră, în cadrul show-ului Asia Express, însă puțini știu cine este bruneta care a reușit să-l cucerească atât pe cântăreț, cât şi pe fanii show-ului de televiziune.

Aventura Asia Express de la Antena 1 va rămâne o experință unică atât pentru Speak și iubita sa, Ștefania, cât şi pentru fanii lor. Tânăra din Galaţi a fpst cerută de nevastă în urmă cu doar câteva ediții ale show-ului, devenind astfel logodnica lui Speak.

Cei doi s-au făcut remarcați prin naturalețe, dar și prin iubirea necondiționată de care au dat dovadă pe tot parcursul emisiunii, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 10 ani. Ștefania a ajuns rapid printre cele mai iubite concurente ale emisiunii, însă puțini știu de fapt cine este ea și cum a ajuns să fie astăzi una dintre cele mai apreciate tinere din showbizul românesc.

Cine este de fapt Ştefania de la Asia Expres

Cristina Ștefania s-a născut în Galați, acolo unde a studiat la un liceu de arte care a ajutat-o foarte mult mai departe să se formeze profesional. Aceasta este singură la părinți, dar mereu a avut parte de susținerea lor și i-au oferit tot ce a fost nevoie pentru a se vedea așa cum își dorește.

”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara ea, în urmă cu ceva timp.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a cochetat dintotdeauna cu dansul, iar în anul 2015 s-a mutat în București acolo unde a reușit să lucreze cu mulți artiști în vogă de la noi din țară precum Inna, Smiley, Randi sau Elena Gheorghe.

Tot la București l-a cunoscut și pe Speak care a făcut-o să-și găsească pasiunea și pentru muzică, astăzi având câteva piese pe contul de socializare care au ajuns rapid în topul preferințelor muzicale și devenind una dintre cele mai apreciate vedete de la noi.

Asia Express, finală de zile mari

Asia Express și-a desemnat miercuri căștigătorii. Marele titlu și amuleta de 30.000 de Euro au ajuns la chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cursa finală de pe Drumul Comorilor s-a desfășurat în Taipei, una dintre cele mai mari metropole ale lumii. Misiunile primite de la Gina au fost solicitante și tot mai complicate, iar tensiunea și adrenalina și-au spus cuvântul.  Cele două echipe, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania, au luptat o zi întreagă și au străbătut orașul în lung și lat în căutarea indiciilor și în încercarea de a ajunge primii la Gina. La finalul unei competiții de neuitat, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au bătut gongul victoriei, în inima orașului Taipei.