Patrick Lencioni prezintă o poveste captivantă şi instructivă din lumea fascinantă şi complexă a echipelor. Kathryn Petersen, CEO la DecisionTech, se confruntă cu o criză des întâlnită în viaţa liderilor: omogenizarea unei echipe dezorganizate, care ameninţă existenţa întregii companii. Va reuşi? Va fi concediată? Va da faliment compania? Povestea scoate în evidenţă faptul că a conduce o organizaţie înseamnă, mai ales, curaj şi gândire pătrunzătoare.

De-a lungul derulării acestei „fabule pentru lideri“, Lencioni caracterizează cele cinci disfuncţii întâlnite până şi în cele mai sudate echipe: absenţa încrederii, teama de conflict, lipsa angajamentului, evitarea responsabilităţilor şi neatenţia la rezultate. El propune un model plin de forţă şi mai mulţi paşi concreţi prin intermediul cărora aceste obstacole pot fi trecute, clădind în felul acesta o echipă unită şi eficientă.

„Cinci disfuncţii ale muncii în echipă” este o fabulă care te tine cu sufletul la gura, destinata celor care se străduiesc să devină liderii unor echipe excepţionale.

Cartea va fi distribuită împreună cu revista Capital, de luni, 27 septembrie, la preţul de numai 9,9 lei, la toate centrele de difuzare a presei.