"Mai multe locuri disponibile mai există în hotelurile mici, pensiuni şi vile", a adăugat sursa citată pentru Agerpres.

Şi la Predeal, potrivit reprezentanţilor marilor hoteluri din staţiune, numărul locurile rămase disponibile scade de la o zi la alta, iar la unele hoteluri pachetele de servicii au fost vândute deja pentru întreaga capacitate de cazare. 

La hotelurile de trei şi patru stele din Poiana Braşov, care mai au pachete de servicii nevândute, preţul este cuprins între 850 şi 2.295 de euro camera dublă, pentru un pachet de servicii cu cinci nopţi de cazare. Între 988 de euro şi 2.878 de euro sunt preţurile pentru un pachet de servicii de şapte nopţi de cazare, potrivit agenţiilor de turism ale acestora. Pentru pachetul de şase nopţi de cazare, la un hotel de patru stele din Poiană, preţul este de 1.678 de euro, camera dublă. 

Pentru un pachet de servicii care include trei nopţi de cazare, la un hotel de trei stele din Predeal, o persoană plăteşte 2.900 de lei un loc într-o cameră dublă sau 3.100 de lei un loc într-o cameră dublă cu îmbunătăţiri. Tot la Predeal, un pachet de servicii de patru nopţi, la un hotel de patru stele, costă 680 de euro de persoană. Pachetele de servicii încep din 28 decembrie. 

Pachetele de servicii includ mic dejun, cină, masa festivă de Revelion şi mese speciale în primele zile ale anului, acces la SPA, spectacole, activităţi zilnice pentru copii şi alte facilităţi oferite de hoteluri. 

Din acest sezon de iarnă, turiştii care ajung la Poiana Braşov beneficiază de un Centru de agrement recent inaugurat, dotat cu un club de bowling cu o capacitate de 180 de persoane, mese de biliard. Pentru copii sunt disponibile un perete de căţărare cu o suprafaţă de 250 mp, cu pereţi de escaladă pentru trei tipuri de dificultate, mese de minihochey, minibaschet, minifotbal, minicurling, două piste de minibowling, jocuri electronice, simulatoare şi altele. 

De asemenea, pista de săniuţe de la baza pârtiei Bradul va putea fi amenajată din acest sezon şi cu zăpadă artificială, dând posibilitatea turiştilor să o folosească şi atunci când stratul de zăpadă este scăzut.