La sfârșitul lunii septembrie va avea loc procedura de negociere care se va finaliza cu încheierea unui acord cadru de prestări servicii, cu valabilitate până la data de 3 decembrie 2012, având o valoare estimată între 14,4 milioane de lei şi 54 milioane de lei, fără TVA.

Criteriul de atribuire aplicat în vederea încheierii acordului cadru de prestări servicii este preţul cel mai scăzut, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Candidaturile se vor depune până la data de 30 noiembrie 2011, ora 10.00, la sediul societăţii.

De asemenea, pe 12 octombrie 2011, va avea loc o ală procedură de negociere, care are ca obiect achiziţia de servicii de reparare şi de întreţinere a locomotivelor.  Procedura se va finaliza cu atribuirea unui acord cadru de servicii valabil 13 luni de la semnarea acestuia, valoarea estimată variind între trei milioane de lei şi 45 milioane de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire aplicat în vederea încheierii acordului cadru este preţul cel mai scăzut, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri proprii.

Ofertele se vor depune până la data de 12 octombrie 2011, iar deschiderea acestora va avea loc la aceeaşi dată, ora 11.00. la sediul societăţii.