Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc a lansat un atac foarte dur la adresa lui Niculae Bădălău, despre care spune că, deşi a fost susţinut de Liviu Dragnea, acum îi pregăteşte lovitura de graţie drept răzbunare pentru că nu l-a numit la Curtea de Conturi. Răzvan Cuc precizează că Bădălău a scăpat de dosare peste noapte

„Caragiale s-ar fi simţit mai ceva ca peştele în apă în aceste zile, în peisajul politic de la noi, de un ridicol inimaginabil… Aici unde duşmanii politici îşi zâmbesc şi par prieteni şi unde oamenii fără caracter se erijează în maeştrii moralităţii, verticalităţii şi revoluţionarii PSD-ului. Culmea este că despre un „ilustru politician”, proaspăt instalat în funcţia de preşedinte la PSD Giurgiu se pot spune atât de multe, mai puţin că are caracter. Liviu Dragnea l-a girat în momente cheie pentru că mai apoi, acelaşi senator, cu agendă proprie şi cu planuri de mărire fără seamăn, să îi plănuiească lovitura de graţie, supărat fiind că nu a pus mâna pe Curtea de Conturi la care visa atât de mult”, scrie Răzvan Cuc, pe Facebook.

„Ştiu că în politică nu poate fi vorba despre sentimente, sau de resentimente, dar cu siguranţă este despre „oameni“ şi verticalitate. Senatorul în cauza, cu grave probleme de imagine, este cel mai vocal PSD-ist când vine vorba de vulnerabilităţile liderului Liviu Dragnea, deşi chiar el a avut câteva dosare de care se pare că a scăpat, culmea, închise peste noapte. Să nu uităm ca noul-vechiul preşedinte PSD Giurgiu este, cu siguranţă, singurul mare PSD-ist care a putut jigni iremediabil diaspora. Eu ştiu şi am trăit pe pielea mea cuvintele lui Nicolae Iorga, cel care spunea că „sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă!”, dar nu pot accepta ipocrizia ridicată la rang de artă politică!”, mai spune fostul ministru.


Te-ar putea interesa și: