Noua versiune din Seria 7 CHRONOS aduce o putere de procesare mai mare şi RAM accelerator, o nouă soluţie software care creşte cu până la 150% viteza de navigare, păstrând în acelaşi timp capacitatea de a rula aplicaţii prin folosirea memoriei disponibile.

În plus, posibilitatea de a susţine 10 puncte multitouch în acelaşi timp creşte valoarea experienţei de utilizare, oferind consumatorului posibilitatea de a interacţiona direct cu ecranul, cu pad-ul tactil sau cu tastatura. Noul model din Seria 7 CHRONOS păstrează linia designului DNA (Digital Network Architecture) a predecesorului său. În plus faţă de acesta, noua versiune este dotată cu un puternic procesor Intel squad-core ce oferă până la 16GB de memorie, până la 1TB de spaţiu de stocare şi o placă video dedicată de 2GB, toate încorporate într-un profil subţire, de numai 20.9 mm (0.82 inch).

Noul model Seria 7 CHRONOS aduce o rezoluţie mai mare, display Full HD (1920×1080), cu nivel de luminozitate de 300 nit, iar durată de viaţă a bateriei este de până la 11 ore. Noul notebook din Seria 7 CHRONOS are o viteză mare de deschidere, de numai 2 secunde, în timp ce închiderea sa durează mai puţin de 12 secunde.

Seria 7 Ultra

Noul model al Seriei 7 ULTRA redă atât imagini foarte clare, cât şi un sunet complex şi puternic. Ecranul noului ultrabook este mai luminos şi mai larg decât la modelele anterioare şi oferă un unghi de vizualizare de 178 de grade. Având o baterie cu o durată de viaţă de până la 8 ore, noul model permite utilizatorilor să rămână conectaţi întreaga zi, în timp ce ultima generaţie de procesoare Intel Core i5 sau i7 şi unitatea de stocare SSD de până la 256 de GB furnizează o putere de calcul ridicată, capabilă să răspundă cerinţelor celor mai exigenţi consumatori.
În plus, posibilitatea de a susţine 10 puncte multitouch şi viteza de deschidere de numai 6 secunde îi maximizează productivitatea şi mobilitatea. Aparatul oferă de asemenea conectivitate 4G LTE, facilitând astfel accesibilitatea din orice loc (model pe bază de touch-screen). Conectarea la alte dispozitive nu este aproape niciodată o problemă datorită existenţei a 3 porturi USB, iar blocarea în siguranţă este garantată de prezenţa unui port LAN şi a unui slot de siguranţă îngust.