Bobby Păunescu, celebrul milionar, a divorțat de fotomodelul Alice Peneacă. Chiar dacă cei doi au luat decizia de a divorța în vara acestui an,  magistrații au dat sentința definitivă în urmă cu doar două zile.  

„Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea astfel cum a fost precizată. Declară desfăcută căsătoria încheiată între părţi la data de 18.07.2015 şi trecută în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov sub nr. …, prin divorţ pe baza acordului părţilor. Dispune înaintarea prezentei hotărâri către Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov pentru efectuarea cuvenitelor menţiuni pe actul de căsătorie. Dispune ca reclamanta să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de «Peneacă». Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 10.12.2018”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2.

Dacă la capitolul dragoste nu stă foarte bine, nici în afaceri lucrurile nu sunt roz pentru Bobby Păunescu. Dacă înainte de criză averea îi era estimată la 1,6 miliarde $, lucrurile s-au complicat pentru fiul lui George Păunescu. Conform datelor prezentate de Top 300 Capital, anul trecut, averea lui scăzuse până la 170 milioane euro, pentru ca în acest an să ajungă la „doar” 130-150 milioane euro.