2022, anul divorțului printre vedete. Ce cupluri s-au destrămat în acest an?

2022 a fost un an de cotitură pentru multe cupluri celebre din țara noastră, care nu au reușit să treacă proba timpului și au decis să divorțeze.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Simona Halep și Toni Iuruc, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, Andreea Bălan și George Burcea, Raluca Bădulescu și Florin Stamin și Paula Seling cu Radu Bucura sunt doar câteva cupluri îndrăgite care s-au destrămat în acest an, luând prin surprindere milioane de oameni.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf (Sursă: Instagram)
Simona Halep și Toni Iuruc (Sursă: Instagram)
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (Sursă: Facebook)
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu (Sursă: Instagram)
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Andreea Bălan și George Burcea (Sursă: Instagram)
Raluca Bădulescu și Florin Stamin (Sursă: Instagram)
Paula Seling și Radu Bucura (Sursă: Facebook)

Despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat prin surprindere întreaga țara, în contextul în care pe data de 1 iunie 2021cei doi și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, iar două săptămâni mai târziu Laurențiu Reghecampf anunța că va divorța de Anamaria Prodan și că va deveni tată pentru a treia oară, Corina Caciuc fiind mama celui de-al treilea băiat al său.

Abia în luna noiembrie a acestui an, cei doi au divorțat oficial. Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, stabilind desfacerea căsătoriei din vină comună.

Antrenorul de fotbal trebuie să îi plătească fiului său, Laurențiu Junior, poreclit „Bebeto”, o pensie alimentară de 1/6 din veniturile sale, însă custodia pentru fiul lor va fi una comună, fiind admis programul de vizită pe care el l-a solicitat.

Inițial, Anamaria Prodan ceruse desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a antrenorului de fotbal, însă această cerere a fost respinsă de Judecătoria Buftea, datorită probelor administrative. De asemenea, Anamaria Prodan a fost obligată să plătească cheltuielile de judecată care ajung la 6.000 de lei.

Despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat în mod oficial pe data de 10 octombrie 2022. Prima care și-a făcut apariția la notariat a fost Simona Halep, însă a refuzat să facă vreo declarație. Jumătate de oră mai târziu a apărut și Toni Iuruc. „Sunt foarte bine, mulțumesc”, a spus el. Cei doi au petrecut aproape o oră la notariat.

Cei doi s-au căsătorit civil pe data de 17 septembrie 2021, iar nunta lor urma să aibă loc pe data de 13 noiembrie 2022 la Cazinoul din Sinaia. Aceștia au stabilit de la început că în cazul unei despărțiri, nu aveau să își împartă nimic, și fiecare va pleca pe drumul lui cu banii câștigați pe cont propriu.

De asemenea, ar fi plănuit să devină părinți abia în anul 2024, Simona Halep dorind să își pună cariera pe primul loc.

Puteți afla informații despre celelalte divorțuri pe Capital.ro. Spor la citit!