Tranzacţia-vedetă care a avut în prim-plan în acest an un apartament nou se leagă de numele lui Adrian Sârbu, care a plătit peste 4 milioane de euro pentru un penthouse. Celelalte vânzări din top 5 se învârt în jurul cifrei de 1 milion de euro.

Penthouse în complexul „Stejarii“
4,2 mil. euro

Surse din piaţă au confirmat: cea mai importantă tranzacţie imobiliară vizând un apartament într-un ansamblu nou (complexul de lux „Stejarii“, dezvoltat de Ion Țiriac) îl are în centru pe Adrian Sârbu. Bossul de la MediaPro ar urma să mai investească 1,2 milioane de euro în amenajarea locuinţei.

Penthouse în cartierul Primăverii
1,3 mil. euro

Antecontractul a fost semnat în urmă cu câteva zile la un târg imobiliar organizat în Capitală şi vizează un apartament de peste 400 mp. în cea mai vânată zonă din Bucureşti.

Penthouse în Dorobanţi
1,1 mil. euro

Apartamentul de 5 camere se află la ultimul etaj al unei clădiri dintr-un complex nou, are o suprafaţă totală de 440 mp, oferă o privelişte de invidiat, are terase generoase şi o amenajare exclusivistă. Tranzacţia a fost intermediată de DTZ Echinox.

Penthouse în Charles de Gaulle
0,98 mil. euro

Locuinţa, situată în zona Bulevardului Aviatorilor din Capitală, beneficiază de terase generoase, care au fost transformate „în adevărate oaze de verdeaţă la înălţime“. Are o suprafaţă totală de 400 mp. şi două locuri de parcare.