În prima seară artistul de origine tunisiana, Loco Dice, va mixa la scena 1, în timp ce scena 2 este dominată de Herodot. Cea de-a doua zi vine cu o surpriză la pupitrul Sunwaves, având ca invitați duo-ul Bedouin pentru prima dată la acest festival in cadrul scenei 1, dar și proiectul SIT format din Cristi Cons și Vlad Caia la cea de-a doua scenă. Celebrul trio românesc a:rpia:r (format din Raresh, Petre Inspirescu, Rhadoo) va mixa la scena 2, în timp ce faimosul Marco Carola pregatește un set mult așteptat la scena 1. În cea de-a 4 a zi de festival urcă la pupitru Joseph Capriati, cel care în trecut a bătut recordul festivalului mixând peste 27 de ore neîntrerupt.

O noutate importantă vine cu prezența unei artiste. originara din Palestina, Sama’ Abdulhadi, care va mixa la scena 1 impreună cu Seth Troxler, în timp ce scena 2 găzduiește artiștii români Priku, Arapu, Gescu, Cally și mulți alții. Deoarece siguranța participantilor și a angajaților este prioritară pentru organizatorii festivalului Sunwaves, aceștia vor implementa reguli de acces stricte: certificatul de vaccinare sau cel de imunizare este verificat, iar participanții primesc o brațară specifică. Persoanele nevaccinate trebuie sa facă dovada unui test negativ PCR nu mai vechi de 72h, primind la rândul lor o brațară diferită, sau se pot testa rapid în spațiul special amenajat de catre o echipă medicală autorizată.

Peste 35% din turiștii care și-au cumpărat deja bilete sunt străini, aceștia venind întotdeauna în proporție importantă în țară special pentru Sunwaves. Se vor găsi bilete la vanzare pentru fiecare zi la intrarea în festival.