Elton John, internat în spital

Elton John, internat în spital! Sir Elton John a fost transportat la spital. El a suferit o căzătură în casa sa din Franța.

Vedeta, în vârstă de 76 de ani, a fost ținută în spital peste noapte. Din fericire, artistul a fost externat luni, 28 august.

O declarație a reprezentantului său a spus: „Putem confirma că, în urma unei alunecări de ieri, în casa sa din sudul Franței, Elton a vizitat spitalul local ca măsură de precauție.

„În urma unor controale, a fost externat imediat în această dimineață și acum s-a întors acasă și se simte bine.”

Alături de soțul său, David Furnish, și de cei doi copii ai lor, Sir Elton s-a aflat în Franța după încheierea turneului său „Farewell Yellow Brick Road” din iulie.

El a fost văzut pe 22 august bucurându-se de o zi pe luxosul său superyacht. El se în compania prietenilor săi.

Elton John
SURSA FOTO: Twitter, Elton John

Elton John nu va mai face turnee o perioadă

Cântărețul și compozitorul britanic a declarat că ar putea face mai multă muzică, dar a ales să nu mai facă turnee pentru a putea petrece mai mult timp cu familia sa.

„Turneele sunt obositoare pentru mine acum și mă îndepărtează de familia și de copiii mei”, a spus el, referindu-se la Furnish și la cei doi fii ai lor, Zachary, în vârstă de 12 ani, și Elijah, în vârstă de 10 ani.

El a sugerat că nu va renunța definitiv la spectacolele live. Artistul le-a promis fanilor că „s-ar putea să mai aibă loc câte un spectacol”.

Primul turneu a început în 1970

Sir Elton a petrecut mai mult de 50 de ani pe drumuri, după ce și-a lansat primul turneu în 1970.

În cariera sa de turneu a avut peste 4.000 de spectacole în peste 80 de țări.

Numai în acest turneu a declarat că a cântat în fața a peste șase milioane de oameni, turneul fiind unul dintre cele mai mari încasări din toate timpurile.

Datele concertului lui Sir Elton „Farewell Yellow Brick Road” reprezintă unul dintre turneele de concerte cu cele mai mari încasări de la începutul înregistrărilor, Billboard anunțând că este primul care a înregistrat vânzări de bilete în valoare de 900 de milioane de dolari (701 milioane de lire sterline).