Avem un premier care ţine mult la etichetă. Pe lângă trucurile de machiaj şi diferite artificii, doamna premier a trecut şi pe la cabinetul medicului estetician pentru câteva intervenţii, scrie Click!.

Tenul ei este vizibil mai tânăr și asta datorită intervenţiilor estetice.

„La vârsta ei, trebuia să aibă şanţul nazolabial (n.r. se întind de la aripele nazale până la colțul gurii. Şanţul separă buza superioara de zona pomeților) vizibil şi nu se vede. Cearcănele sunt corectate cu acid hialuronic şi buzele au fost şi ele modificate. Au devenit mai pline. Ridurile au fost «şterse» cu botox, iar în zona pomeţilor se observă o ridicare tot cu ajutorul inhecţiilor cu acid hialuronic.

Intervenţiile sunt de bun simţ, nu s-a intervenit exagerat”, a analizat ultima apariţiei a premierului, Mădălina Brânduşescu, managerului unei clinci renumite de estetică din Capitală.     

O astfel de injecție cu toxină botulinică costă în jur de 1200-1700 de lei, în funcție de specificul substanței și al cantității injectate.

Viorica Dăncilă şi-a ajustat look-ul optând şi pentru gene false, un mod comod de a renunţa la mascara clasică. Din păcate, doamna prim-ministru are tot un machiaj intens cu tuş negru care îi scoate în evidenţă privirea.

Extensiile de gene trebuie întreținute o dată la o lună. Genele false aplicate fir cu fir pot ajunge să coste în jur de 300 de lei.

„Viorica Dăncilă poartă gene false, o mărime chiar mare. Aş spune că sunt 4 d, aplicate fir cu fir. Machiajul este destul de intens şi neinspirat pentru o miezul zilei.

Aş fi mers pe o apariţie mai naturală. Şi la păr, acege împletituri par a fi aplicate. Este vorba probabil de nişte meşe, pe burete, îmbrcat în extensii”, a declarat pentru Click!, Roxana Schwartz, make-up arist.

De altfel, Viorica Dăncilă era o obişnuită a saloanelor de înfrumuseţare şi înainte de a ocupa fotoliul de la Palatul Victoria. Surse din anturajul premierului au dezvăluit că doamna prim-ministru îşi punea extensii periodic pentru a-i oferi părului ei volum.   

O coafură cu meșe din păr natural poate ajunge să coste chiar și 3000 de lei.