După opt luni de mariaj, cei doi au decis să se căsătorească religios, după ce fostul sportiv a călcat strâmb, dar a fost iertat de Ioana. Surse din anturaj susţin că celebrul tenisman i-ar fi făcut un cadou o clinică medicală în Bucureşti, cu dotări la nivel înalt.

Ioana l-ar fi convins pe Ilie Năstase să investească în această clinică, dar nu singur, ci în parteneriat cu un medic generalist, prietenă de-a Ioanei. Încurajată de o prietenă medic generalist cu care s-a şi asociat, Ioana Simion, cea de-a cincea soţie a fostului mare sportiv, va deschide o clinică în Capitală, cu dotări la nivel înalt.

A închiriat deja un spaţiu şi urmează să aducă aparatura necesară şi personal calificat, scrie playtech.ro. Prietena Ioanei vine din Turcia, unde, de altfel, cei doi îndrăgostiți și-au petrecut cea mai mare parte a vacanței de anul trecut. Cadoul lui Năstase s-a materializat după mai multe vizite şi discuţii. Au închiriat o vilă în Dorobanţi şi urmează să aducă aparatura, personalul medical.

”În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect. Ea este medic generalist la American Hospital, o renumită clinică din Turcia, dar are şi putere decizională acolo, aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România.

La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte”, a declarat Ioana Simion.