Potrivit digisport.ro, acesta este cu 23% mai mare decât cel din 2016, însumând un total de 371 de milioane de euro. Chiar și în cazul în care nu obțin nici măcar un punct în meciurile din grupe, cele 24 de participante vor pleca acasă cu 9.25 milioane de euro, în timp ce fiecare victorie obținută în fază grupelor valorează 1.5 milioane de euro, iar un rezultat de egalitate le va aduce în cont jumătate din prima de victorie (750.000 euro). 

 Pentru calificarea în optimile de finală, fiecare formație va primi un bonus suplimentar de 2 milioane de euro, urmând că în sferturi prima să urce la 3.25 milioane de euro, iar cele 4 semifinaliste să primească în plus câte 5 milioane de euro. 

 Protagonistele finalei programată duminică, 12 iulie 2020, pe stadionul Wembley din Londra, vor primi 7, respectiv 10 milioane de euro. Astfel, cea care va câștiga titlul de campioană a fotbalului european la anul, ar putea acumula 24.75 milioane de euro, în cazul în care ar câștiga toate meciurile din grupă. 

 Din Grupa F se califică primele două clasate 

 După primele 4 runde, România ocupă poziția a 3-a în Grupă F, grupă condusă autoritar de Spania (4 victorii din 4 posibile, golaveraj 11-2). Pe locul al doilea în grupă se află Suedia, la egalitate de puncte cu România, șapte, însă mai sus datorită victoriei din meciul direct (2-1, pe 23 martie 2019). A fost de altfel singura înfrângere a tricolorilor, care au mai câștigat, așa cum era de prevăzut, partida cu Insulele Feroe și cea cu Malta, remizând cu mare noroc în Norvegia, 2-2, pe 7 iunie. Astfel, pe site-ul agenției de pariuri online Netbet, Spania este creditată cu cota 1.01 la calificare, fiind așadar cât se poate de clar că un loc este deja ocupat, iar pentru poziția secundă cotele nu ne favorizează deloc: bookmakerii de la Netbet oferă prima șansă la locul 2 Suediei, la o cotă de 1.62, urmând apoi Norvegia – cota 3.50 și abia apoi România, cu o cotă de 4.20, destul de greu de ,,contrazis’’ în general. Brandul Netbet este unul dintre cele mai populare de pe piața jocurilor de noroc din România, fiind printre primii operatori de casino și pariuri sportive ce au aplicat pentru licență de funcționare ONJN în România după reglementarea pieței de gambling din 2015. 

Cele 12 stadioane pe care se vor disputa meciurile de la EURO 2020 sunt, în ordine alfabetică, următoarele: 

     Amsterdam (Olanda) – Johan Cruijff Arena 

     Baku (Azerbaidjan) – Stadionul Olympic 

     Bilbao (Spania) – Stadionul Sân Mamés 

     București (România) – Arena Națională 

     Budapesta (Ungaria) – Stadionul Puskás Ferenc 

     Copenhaga (Danemarca) – Stadionul Parken 

     Dublin (Irlanda) – Dublin Arena 

     Glasgow (Scoția) – Hampden Park 

     Londra (Anglia) –Wembley 

     München (Germania)– Fußball Arena München 

     Roma (Italia) – Stadionul Olimpico 

     Sankt Petersburg (Rusia) – Stadionul Sankt Petersburg