Frații Tate ar avea o avere de aproximativ 100 de milioane de lire sterline

Potrivit presei britanice, Andrew Tate și Tristan Tate au o avere de aproximativ 100.000.000 de lire sterline, construită din afaceri cu videochat, trafic de persoane, o academie online cu 127.000 de subscriberi și criptomonede.

În plus, Andrew Tate a declarat anterior că are o colecție de 33 de mașini de lux, cea mai scumpă dintre ele fiind un Bugatti Chiron, care valorează 3,48 de milioane de euro. În total, valoarea mașinilor sale ar ajunge la 5.000.000 de euro.

Ba mai mult, acesta are și un avion privat de peste 8.000.000 de euro. Andrew Tate deține alături de fratele lui diferite proprietăți, printre care un conac în valoare 30 de milioane de lire sterline în Marea Britanie şi o vilă în Voluntari, estimată undeva la 7.000.000 de dolari americani.

Aceste informații au fost publicate de presa britanică la scurt timp după ce Andrew Tate și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în România, după ce procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) i-au acuzat de trafic de persoane, crimă organizată și viol.

Reținerea lor a făcut ca țara noastră să ajungă pe prima pagină a ziarelor occidentale.

BBC a scris „Andrew Tate, reținut în România pentru viol și trafic de persoane”, Sky News a scris „Influencer-ul toxic de pe rețelele de socializare, arestat în România”, iar The Guardian a scris „Andrew Tate a fost reținut sub acuzația de viol și crimă organizată în România”.

Andrew Tate a vrut să o cucerească pe fiica lui Cozmin Gușă

Un alt subiect care a atras atenția presei a fost relația dintre Andrew Tate și fiica fostului deputat Cozmin Gușă. Potrivit solidnews.ro, Daria Gabriela Gușă s-ar fi aflat pe lista posibilelor victime ale celor doi frați. Aceasta a simțit nevoia să împărtășească povestea sa, mărturisind modul în care Andrew Tate a încercat să o cucerească.

Totul s-a petrecut în urmă cu trei ani, atunci când ea avea doar 16 ani și locuia în Austria. Andrew Tate a început să o urmărească pe rețelele sociale și să îi trimită mesaje. Surprinsă că un om cu „milioane de vizualizări” încerca să îi atragă atenția, Daria Gușă a început să își pună semne de întrebare.

„Prima dată când m-am interesat despre acești indivizi a fost atunci când am primit un mesaj de la unul dintre frații Tate, se întâmpla acum trei ani. Aveam 16 ani, tocmai îmi făcusem cont de Instagram, dar eram plecată deja din țară, studiam în Austria. Mi s-a părut dubios că un om cu câteva milioane de followeri, de care nu mai auzisem, îmi trimisese un mesaj explicit, cu scopul evident de a mă ”agăța”.

Pentru că expeditorul era localizat în zona Prahovei, mi-am întrebat, în trecere, foste colege de la liceul din Câmpina dacă au primit cumva și ele mesaje similare, și trei dintre ele mi-au confirmat că da.

Eu nu am răspuns mesajului, dar una dintre prietenele mele, care avea la vremea aceea 15 ani și era elevă în clasa a-X-a, a răspuns, și astfel a continuat conversația un timp cu ‘fratele Tate’”, a explicat ea, potrivit sursei citate anterior.

„Individul îi propunea să se întâlnească cu el, lăudându-se cu mașinile de lux cu ar putea să o plimbe sau cu restaurantele faimoase unde ar putea merge la masă împreună.

Din fericire, prietena mea nu a fost naivă și l-a refuzat, dar în urma întâmplării, cei doi Tate au început să fie monitorizați în grupul de fete vizate de mesajele lor, așa am ajuns și eu să cunosc detaliile isprăvilor furtunoase ale fraților, mediatizate și de presa de scandal”, a spus amica ei, citată de către SpyNews.