Colegiul de Conducere al Camerei de Comert de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a ales, prin unanimitate de voturi noul presedinte al Camerei, Sorin Dimitriu. In cadrul aceleiasi sedinte au fost alesi cei patru vicepresedinti ai CCIB. Acestia sunt Florin Antonescu, Ioan Badea, Nicolae Vasile si Constantin Rasnoveanu.
 
Colegiul de Conducere al CCIB a fost creat in urma deciziilor de fuziune adoptate in cadrul adunarilor generale ale organizatiei comerciale condusa de actualul presedinte, Sorin Dimitriu si a organizatiei cu acelasi nume, consusa de fostul presedinte al CCIB, Ion Pargaru. Conform conditiilor stabilite in cadrul negocierilor conditiilor fuziunii dintre cele doua organizatii, Colegiul de Conducere eset compus din 15 membri ai CCIB condusa de Sorin Dimitriu si 10 membri din cadrul CCIB condusa de Ion Pargaru.

Principalul obiectiv al noii conduceri a CCIB este relansarea unei Camere de Comert si Industrie reprezentativa pentru cea mai numeroasa comunitate de afaceri din Romania.