Cazul Caracal a depășit de multă vreme granițele României, dar acum parcă s-a ajuns la gesturi de neimaginat. Alexandru Cumpănașu, candidat la prezidențiale pe cadavrul Alexandrei Măceșanu, își spune păsurile la o televiziune din Italia.

„Alexandru Cumpănaşu şi mama Alexandrei Măceşanu au apărut la emisiunea Chi l’ha Visto, unde au cerut ajutorul italienilor, precum şi al românilor din această ţară, pentru găsirea fetei despre care autorităţile din România spun că ar fi sfârşit la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă.”, scrie RTV.net. 

Cazul Caracal a ajuns în media italiană. „Săptămâna aceasta, invitaţii Federicăi Sciarelli la „Chi l’ha Visto?” vor fi Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, o româncă de 15 ani care ar fi fost ucisă. Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei, va fi, de asemenea, invitată, pentru a lansa un apel către spectatorii italieni. Amândoi sunt convinși că Alexandra nu a fost ucisă, ci răpită și se află acum în Italia. Alexandra a dispărut în România, pe 24 iulie”, precizează leggilo.org.