Cătălin Botezatu, enervat la culme de trendul „Barbie”

Cătălin Botezatu, enervat la culme de trendul „Barbie”, apărut la nivel internațional în urma lansării filmului american de comedie „Barbie”. De ceva vreme, rețelele sociale sunt pline de persoane care poartă roz, numai roz, exact ca personajele fictive din „Barbie”.

Din punctul lui de vedere, unele femei sunt penibile pentru că vor să arate exact ca păpușa Barbie. Potrivit lui, acest trend este ridicol, mai ales în rândul tinerelor. Cătălin Botezatu susține ferm că tinerele care urmează acest trend nu realizează cât de superficial poate fi.

„Trendul ăsta Barbie îl urăsc. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ever. S-a făcut un film, ok, dar, mai fetelor, băieții mai puțin, nu va mai penibilizați cu barbișonia asta că sunteți horror. După ce că unele erați horror oricum, vă mai faceți și roz, și Barbie. Măi, ce aveți în capul ăla, bine, știu că nu aveți nimic, dar încetați cu Barbie că mă scoate din pepeni. Operațiile astea estetice la bărbați, făceți-le, dar cu decență și fără să vă faceți niște măști pentru că sunteți penibili”, a zis el, relatează Playtech Știri.

Despre filmul „Barbie” din 2023

Barbie” este un film de comedie fantasy, regizat de Greta Gerwig, care l-a scris împreună cu Noah Baumbach. Bazat pe păpușile celebre „Barbie” este primul film cu acțiune în direct, după multe filme animate pe computer direct-to-video și de televiziune în flux. Filmul îi are în rolurile principale pe Margot Robbie (Barbie) și pe Ryan Gosling (Ken). Cei doi pleacă într-o călătorie de auto-descoperitoare, după expulzarea lor din utopicul Ținut Barbie. În roluri secundare joacă America Ferrera, Kate McKinnon⁠., Issa Rae, Rhea Perlman⁠ și Will Ferrell .

Filmările au avut loc în Warner Bros. Studios, Leavesden în Anglia. S-a filmat din martie 2022, până în iulie 2022. Filmul „Barbie” a fost premiat la The Shrine în Los Angeles pe data de 9 iulie 2023. A fost lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii și Regatul Unit pe data de 21 iulie 2023, de Warner Bros. Pictures.