Filmările pentru cel de-al treilea sezon al show-ului “Asia Express”, difuzat de Antena 1, au început deja de trei săptămâni, iar concurenţii se află pe “Drumul Comorilor”, cursă ce se va desfăşura în Filipine şi Taiwan. Ei au la dispoziţie doar 1 euro/zi pentru a se descurca în condiţii foarte grele, dar nu e cazul să le plângem de milă. După ce pleacă din emisiune, unii concurenţi merg acasă cu sume uriaşe, scrie ciao.ro.

Pentru Bianca Drăguşanu, apariţia la “Asia Express” a fost extrem de profitabilă. Bianca şi cu sora ei au ieşit primele din competiţie, însă vedeta a primit pentru această scurtă apariţie nu mai puţin de 20.000 de euro. Asta în condiţiile în care câştigătorii show-ului primesc, în fiecare sezon, 30.000 de euro.

Însă adevărata bombă a fost aruncată de Dorian Popa. El spune că Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, au plecat acasă cu o avere la finalul concursului. ”Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. Lora a replicat: ”Asta da! Așa e”.