Carpatair, compania aeriană full-service cu hub-ul la Timisoara, va introduce începând cu 29 martie 2010 un nou tip de serviciu, BUS&FLY, care va lega Arad de Timişoara printr-un segment efectuat cu o linie specială de transfer cu microbuz.

Serviciul se adresează pasagerilor din Arad care doresc să zboare pe rutele Carpatair din Timişoara, atât către Italia, Germania, Grecia, Ucraina, Republica Moldova şi spre diverse puncte din România deservite de companie, cât şi cetăţenilor din ţară şi străinătate care doresc să ajungă la Arad folosind rutele Carpatair.

Aradul este deservit în prezent numai în foarte mică măsură de zboruri interne şi internaţionale. Noul serviciu asigură disponibilitate pentru toate zborurile din Timişoara, atât pentru cele operate de Carpatair, cât şi de alţi operatori aerieni parteneri, Tarom şi Lufthansa

Prin serviciul BUS&FLY Carpatair va asigura câte 2 curse/zi pe relaţia Arad-Timişoara, Timişoara-Arad, în fiecare zi, de luni până sâmbătă. 

“BUS&FLY este un nou tip de serviciu Carpatair care oferă clienţilor posibilitatea de a realiza o conexiune directă şi cât mai comodă prin HUB-ul din Timişoara, atât pentru zborurile interne, cât şi externe. în cazul de faţă clientul poate opta de exemplu pentru ruta Arad-Roma, unde segmentul Arad-Timişoara va fi asigurat prin microbuz, iar Timişoara-Roma de aeronavele companiei. Preţul biletului Arad-Roma va fi cu doar 10 euro mai mare decat unul Timişoara-Roma”, a declarat Paula Ardelean, Vice-Preşedinte Marketing & Vanzari al Carpatair.

Transferul pasagerilor va fi asigurat prin intermediul unei linii speciale de transport iar plecările din Arad se fac din faţa Hotelului Continental, existând o staţie intermediară de colectare la Hotel President

Serviciul BUS&FLY este publicat în sistemul de rezervari Carpatair ca şi segment de zbor, având  menţionat ca şi echipament  „BUS”, ceea ce înseamnp ca acel tronson va fi efectuat cu un microbuz

Serviciul va fi disponibil începand cu data de 29 martie pe website-ul companiei, cât şi prin intermediul Carpatair Call Center, a agenţiilor proprii din ţară şi prin intermediul agenţiilor de turism din România şi Italia.