Carlos Ghosn a declarat că producţia din primul an a Nissan Leaf este deja vândută. 
În SUA, modelul va fi lansat luna viitoare, însă americanii au comandat deja 20.000 de exemplare Nissan Leaf.  Leaf va fi comercializat din decembrie şi în Japonia, urmând ca pe Batrânul Continent să ajungă la începutul anului viitor.
Nissan Leaf este un model electric care are o autonomie  de 160 km cu ajutorul unei baterii litiu-ion. În SUA, Nissan va instala staţii de încărcare la 40 de dealeri.
Leaf este un model de tip hatchback are cinci locuri, iar viteza maximă este de 140 km/h. Bateria se poate încarcă în opt ore la o priză standard sau în  30 de minute de la o staţie de încărcare rapidă. Acumulatorii lui Nissan Leaf sunt răciţi cu aer şi au o garanţie de opt ani sau 160.000 kilometri.
În Europa, Renault şi Nissan vor lansa, anul viitor, modele Nissan Leaf şi Renault Fluence Z.E, însă în România vor ajunge mai întâi modelele Mitsubishi iMiEV şi Citroen C-Zero.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p1yBFEZsm4w?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/p1yBFEZsm4w?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>