One Tower, o clădire de birouri situată în zona Floreasca și aflată încă în faza de construcție poate fi considerată cea mai sigură din România, cel puțin din perspectiva certificărilor internaționale pe care le-a obținut.

One Tower, clădirea de birouri parte din ansamblul multifuncțional One Floreasca City dezvoltat de One United Properties la intersecția bulevardului Mircea Eliade cu Calea Floreasca, a obținut din partea US Green Building Council pre-certificarea LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum, cea mai bună performanță a unei clădiri în faza de construcție de pe piața românească, transmite un comunicat al dezvoltatorului.

În urma evaluării GBCI (Green Business Certification Inc.), organizație de top care recunoaște în mod independent excelența în performanța și practica industriei de afaceri la nivel global, One Tower a obținut prestigioasa pre-certificare LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum, care este totodată și cea mai strictă acordată în domeniul dezvoltării durabile și „green” a construcțiilor.  

„Certificarea obținută ne onorează și ne obligă să continuăm eforturile companiei de a livra proiecte sustenabile, cu un impact minimal asupra mediului înconjurător”, spune Ionuț Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

 „Dorința noastră este de a construi birouri care se concentrează pe bunăstarea angajaților din aceste sedii, prin apropierea de parcuri și zone verzi, accesul la sport prin activități exterioare, precum și încorporarea în concept a numeroase servicii legate de sănătatea și alimentația oamenilor. Această strategie o aplicăm în toate proiectele noastre: One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park și One Verdi Park.”

 

 

 

Te-ar putea interesa și: