După ce a confirmat despărțirea de Andreea Bălan, Burcea i-a transmis acesteia un mesaj pe Instagram și nu a ratat ocazia să îi adreseze și lui Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show”, câteva replici dure. Reacția vine după ce solista a povestit în emisiunea lui Capatos motivele pentru care s-a despărțit de Burcea, scrie prosport.ro.

„Domnule miel cu 7 nări (n.r.Dan Capatos), noi doi nu am avut niciodată discuție/contract pentru o eventuală sumă de bani. Poate ai avut cu altcineva și ai uitat. Nahhh, bătrânețea… Se poate, bineînțeles, ca frustrarea să-ți fie atât de mare, încât să dai din tine tot ce ai mai rău posibil. Nici nu te-am perceput altfel vreodată. Eu cred că ar trebui să-ți întrebi producătorii de câte ori m-au sunat în 3 zile ca să-mi ofere bani pentru a sta pe canapeaua ta și pentru a-mi spune povestea. Nu vrei ca publicul să știe că voi plătiți oamenii să stea pe canapea? Ehh, lăsați, că nu suntem toți la fel de proști așa cum ne considerați dumneavoastră, domnule…. Doare când cineva vă dă de gol, nu? Apropo, senior, tot presa voastră de rahat a inventat suma… eu nu am spus niciodată ce sumă mi-ați oferit, pentru că nu v-am lăsat să ajungeți până acolo”, i-a transmis George Burcea lui Dan Capatos, pe Instagram.

Răspunsul lui Capatos nu a întârziat să apară, prezentatorul tv dând la rândul său o replică dură, în direct, joi seara.

„Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!”, a declarat Dan Capatos.

De asemenea, Capatos a fost indignat în momentul în care George Burcea a încercat să motiveze faptul că a fost prins drogat la volan. Realizatorul tv a punctat că putea să omoare pe cineva în starea în care era.

„Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese”, a mai adăugat moderatorul „Xtra Night Show”.