Cu această ocazie, Romfilatelia i-a pregătit Nadiei un cadou deosebit!

O emisiune de mărci poştale a Romfilatelia de ziua Nadiei Comăneci

Pentru a onora pe fosta gimnastă și a-i face aniversarea şi mai frumoasă, Romfilatelia îi dedică Nadiei Comăneci emisiunea de mărci poștale “La mulți ani, Nadia!”.

Emisiunea este  alcătuită dintr-un timbru, cu valoarea de 9 lei, o coliță nedantelată, cu valoarea de 31,50 lei și un plic „prima zi”.

Pe timbrul coliței emisiunii este redată o secvență dintr-un exercițiu la bârnă al Nadiei Comăneci, iar pe plicul „prima zi” sunt ilustrate timbre și colițe filatelice dedicate, de-a lungul timpului, renumitei sportive.

Acest proiect filatelic reprezintă un prilej de a retrăi emoția de la Jocurile Olimpice de Vară din 1976, de la Montreal, când o copilă a plaiurilor moldave devenea o stea internațională.

Unde va fi disponibilă emisiunea de mărci poștale „La mulți ani, Nadia!”

Pentru România și românii de pretutindeni, Nadia aparține patrimoniului național, numele ei fiind asociat cu România mai mult decât oricare altul. Aprecierea și admirația pentru meritele deosebite avute de-a lungul carierei sportive au făcut înconjurul lumii, rămânând în sufletele tuturor românilor de pretutindeni.

Romfilatelia mulțumește Doamnei Nadia Comăneci și Fundației Nadia Comăneci din România pentru sprijinul documentar și fotografic acordat la realizarea acestei emisiuni de mărci poștale.

Emisiunea de mărci poștale „La mulți ani, Nadia!” va fi disponibilă începând de vineri, 12 noiembrie 2021, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul online: http://romfilatelia.ro/store/