Deschiderea Băneasa Shopping City a atras în primul weekend mai mult de 120.000 de vizitatori, se arata intr-un comunicat al Băneasa Developments.

Magazinele nou intrate pe piaţa din România şi prezente în Băneasa Shopping City au atras foarte mulţi vizitatori iar centrul comercial a intampinat vizitatorii cu mini concerte de acordeon, vioară, chitară şi flaut, reprezentaţii ale unor acrobaţi şi jongleri recunoscuţi în materie, precum şi mini spectacole de break dance, face şi life painting, design grafic şi caricatură.

Băneasa Shopping City este parte integrată a Zonei Comerciale Băneasa. Este vorba de un parc de retail întins pe o suprafaţă de 450,000 mp care cuprinde: IKEA, retailerul numarul 1 în mobilă din lume, CARREFOUR, unul dintre cele mai mari din România, împreună cu galeria comercială FEERIA, METRO, cel mai important magazin “cash & carry” din România, BRICOSTORE , MOBEXPERT, retailerul şi producătorul numărul 1 în materie de mobilă şi MOTOR CITY, dedicat vânzării celor mai celebre branduri de maşini.


Data: 21 aprilie 2008

Sursa: Baneasa Developments