Numărul hotelurilor scose la vânzare în Bulgaria a ajuns la 43 şi sunt localizate în staţiunile de top ale ţării, potrivit celui mai important portal imobiliar din Bulgaria imot.bg.

Hotelurile sunt situate în zone precum Bansko, Pamporovo şi Borovets, cu Bansko în fruntea listei cu nu mai puţin de 22 de proprietăţi scoase la vânzare, cu preţuri care variază între 195.000 euro şi 6,5 mil. euro.

Pamporovo are la vânzare 14 hoteluri cu preţuri cuprinse între 198.000 euro şi 11,5 mil. euro, iar în Borovets pot fi achiziţionate şapte hoteluri cu preţuri între 750.000 euro şi 6,2 mil. euro.

Cel mai scump hotel aparţine companiei Happy Home, cu sediul în Varna, şi are un preţ de listă  de 11,5 mil. euro, cu 20% mai puţin faţă de acum doi ani când hotelul a fost scos pe piaţă prima oară. Hotelul are patru stele, dispune de patru apartamente VIP, 14 camere standard şi 60 duble, restaurant, club de noapte, bowling, biliard, centru Spa, piscină interioară cu jacuzzi, sală de gimnastică şi săli de conferinţe.

Compania ţine numele hotelului secret, postând pe site-ul de anunţuri doar poze de interior, dar spune că are deja un potenţial cumpărător din Rusia.

Agenţii imobiliari din oraşul bulgar Burgas au anunţat anul trecut că s-au scos la vânzare 204 hoteluri, de pe coasta sudică a Mării Negre din Bulgaria, la preţuri record, principalul motiv fiind acoperirea datoriilor masive pe care le au proprietarii.

SURSA: Novinite