Pe piata ceasurilor de lux din Romania isi face loc un nou brand, Glam Rock. Acesta este adus pe piata autohtona de catre compania Avis Dream.

Infiintata in Miami in 2005, Glam Rock incorporeaza luxul si rafinamentul. Toate mecanismele sunt “swiss-made”, in timp ce curelele sunt facute manual in Franta, dispunand de un sistem inovator de schimb. De asemenea, carcasele sunt prevazute cu un sistem de schimb ce permite transformarea intregului aspect al ceasului. Sunt folosite piei pentru fabricarea curelelor si a imbracamintei carcaselor, printre care si piei exotice, precum cea de crocodil, soparla sau piton.

Editiile limitate sunt impodobite cu diamante sau alte pietre pretioase, existand si modelele din aur solid de 18k.

“Dupa atat de multi ani petrecuti in industria orologera si dupa o lunga colaborare cu Giorgio Armani, am avut oportunitatea de a vedea foarte multe tendinte ale tehnicii si modei“, explica Enrico Margaritelli, unul dintre creatorii brandului.

Pana la 15.000 de euro pentru un ceas Glam Rock

Glam Rock este deja prezent in mai mult de 30 tari din intreaga lume. “Totodata, chiar si in contextul crizei economice actuale, cumparatorul roman stie sa aprecieze un produs exclusivist si deosebit, piata romaneasca manifestand o tendinta constanta de crestere in domeniul de lux, iar lansarea brandului Glam Rock in Romania este o consecinta fireasca a acestui lucru” a declarat George Silianovici, Director General al Avis Dream.

Glam Rock este disponibil in 5 colectii importante : Cruise Line, Miami, Miami Beach, Palm Beach si Race Track. Preturile pornesc de la 500 pana la 3.000 de euro pentru colectiile de baza si pot ajunge pana la 15.000 de euro pentru editiile limitate, pozitionandu-se pe segmentul fashion-luxury al orologeriei.

Incepand cu luna martie 2009, ceasurile Glam Rock vor fi disponibile locatii exclusive din Bucuresti si din tara.