Luxul are deseori rolul de a trezi fantezii, acele fantezii care duc spre îndeplinirea unui vis. Nu de puține ori ni se întâmplă să visăm la ceasuri sau bijuterii greu accesibile sau care par cel puțin greu de obținut. Boutique Watches, situat în Calea Dorobanţilor nr. 157, este un partener de încredere ce poate oferi bucuria de a intra în posesia acelui accesoriu în cel mai scurt timp prin servicii personalizate de excepție. Filosofia acestuia este să ofere o experiență unică și completă care vine în întâmpinarea nevoilor atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor.

Boutique Watches are un rol complex pe piața românească de ceasuri de lux, întrucât vizează un segment de obiecte orologere deținute anterior, permițând schimbul, vinderea sau achiziționarea de noi modele. Cu o istorie de tranzacționare lungă și profesioniști cu experiență, Boutique Watches are o serie de cunostințe pe o gamă largă de branduri de ceasuri de lux printre care se numără: Rolex, Audemars Piguet, IWC Schaffhausen, Richard Mille, Bretiling, Patek Philippe, Omega, Cartier și altele. Mai mult decât atât, magazinul vine în întâmpinarea clienților cu servicii de amanet ce desfașoară activități de creditare cu titlu profesional, în condiții de maximă siguranță.

Noua apreciere pentru ceasurile de lux pre-owned poate fi în mare parte atribuită garanției de răscumpărare oferită de către dealeri și noutății de a deține piese rare sau vintage. În mod surprinzător, consumatorii cu vârste sub 35 de ani reprezintă forța principală din spatele acestei tendințe, datorită preferinței lor crescânde pentru produsele de lux, rare sau vintage, la prețuri mai mici.

 

Cererea pentru ceasuri de lux deținute anterior este în continuă creștere în România, rezultând astfel un răspuns pozitiv din partea unei clientele dornice să dețină un accesoriu de marcă. Astfel, Boutique Watches a înregistrat în primele 6 luni ale anului trecut o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro și un profit de peste 100.000 euro. Datorită cererii mari, compania și-a dublat cifra de afaceri până la sfârșitul anului 2017, dezvoltând astfel un concept extrem de bine primit in rândul consumatorilor români.

Din simpla dorință de a fi mai aproape de clienții săi actuali și potențiali care au nevoie de un suport financiar rapid, Boutique Watches oferă opțiunea de împrumut pe o durată cuprinsă între 15 zile si 6 luni. Acest împrumut se desfășoară cu scopul de a oferi posibilitate consumatorului de a păstra obiectele de valoare sentimentală oferite către amanetare până în momentul achitării creditului.

 

Echipa Boutique Watches, cu o vastă experiență în domeniu, examinează, evaluează și selectează cu mare atenție ceasurile care urmează să fie disponibile în showroom din punct de vedere al calității, al gradului de uzură și al brandului. În urma procesului de recondiţionare prin care trece fiecare ceas, rezultă unul similar cu cel nou şi vine însoţit de garanţie de minim 1 an. Astfel, magazinul își ia angajamentul de a oferi clienților săi obiecte 100% autentice și într-o stare foarte bună, asigurând un excelent “customer service”. (P)

Contact Boutique Watches:

www.boutiquewatches.ro

Calea Dorobanţilor nr. 157, Bucureşti

0748 776 655