”Aflăm de ce PSD a amânat creşterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât şi în 2020”, susţine Cîţu.

”Bomba din audierea mea de mâine. Aflăm de ce PSD a amânat creşterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât şi în 2020”, a scris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Bomba din audierea mea de mâine. Aflăm de ce PSD a amânat creșterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie atât în 2019 cât și în 2020. #RomaniiTrebuieSaStie

Posted by Florin Cîţu on Sunday, 16 February 2020

Cîţu, propus pentru funcţia de ministru al Finanţelor în Guvernul Orban II, va fi audiat, luni, de la ora 12.00, de comisiile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Într-un bilanţ al celor trei luni de guvernare, el afirmă că acestea au avut efecte pozitive în economie, “în condiţiile în care în Parlamentul României încă domină socialiştii care în continuare vor suprataxare, naţionalizări şi căpuşarea bugetului public”.

“Vom face mai mult pentru români. Pentru toţi românii. Întâi curăţăm, împreună, Parlamentul de PSD. Urmează lucruri fantastice pentru toţi românii”, mai spune Cîţu.