Gama Bitdefender 10 a companiei IT Softwin va fi oferita spre vanzare in cele 13 magazine Media Galaxy si va beneficia de o oferta speciala, obtinerea ei fiind in trecut conditionata de cumpararea unui calculator, anunta un comunicat al Softwin. 

“Lideri pe segmentele pe care operează, Media Galaxy şi BitDefender continua o colaborare de succes, oferind utilizatorilor din România cele mai performante soluţii şi servicii.”, a declarat a declarat Costin Soare, Purchase Manager, Media Galaxy. 

Gama BitDefender 10 contine trei solutii, BitDefender Internet Security v10 destinat cerinţelor de securitate ale unui computer conectat la Internet, solutia  BitDefender Antivirus Plus v10 destinat atat utilizatorilor individuali cat si companiilor si BitDefender Antivirus v10 care este un puternic instrument antivirus si antispyware. Bitdefender este comercializat in majoritatea marilor retaileri din Europa de Vest si din SUA, fiind printre cele mai apreciate softuri provenite din Europa Centrala si de Est. 

Suita de solutii BitDefender are peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, in aproximativ 180 de tari. Pe langa produse pentru protectia antivirus, antispam, antispyware, antirootkit, personal firewall si solutii de administrare a securitatii, Bitdefender ofera consultanta organizatiilor in realizarea si stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru retelele de calculatoare.

 

Sursa: Capital 16 Noiembrie 2006