Producătorul soluţiei de securitate a obţinut un punctaj maxim în opt din cele nouă runde de testare, care au evaluat, printre altele, performanţa în eliminarea softului periculos, detecţia atacurilor de tip phishing şi performanţa în condiţii similare celor reale.

Noua generaţie Bitdefender se clasează în fruntea industriei după succesul repetat obţinut cu suitele precedente, iar premiul reconfirmă faptul că producătorul are cea mai bună tehnologie de protecţie a datelor şi de prevenire a infecţiilor cu viruşi informatici.

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate pe plan internaţional, iar din anul 2001 a devenit unul dintre liderii industriei de securitate.

Anul trecut, compania a primit două distincţii importante în industria de securitate – Editor’s Choice, acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv GoldAward de la TopTenReviews, care a plasat produsul românesc pe primul loc în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate, aminteşte Agerpres.