Așa cum este normal, în urma victoriilor, au apărut și atacurile. Bianca Andreescu a fost martorul unor scene incredibile după victoria în faţa nemţoaicei Angelique Kerber.

Fostul lider mondial s-a dezlănţuit asupra canadiencei la finalul partidei de la Miami. Supărată pentru a doua înfrângere în doar o săptămână Kerber s-a dezlănţuit la adresa Biancăi.

”Eşti cea mai mare regină a dramelor pe care o ştiu” i-a spus Kerber înainte să dea mâna cu arbitrul de scaun şi să plece din arenă.

Întrebată despre acest moment, Andreescu a preferat să fie diplomată.

”A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”, a fost reacţia canadiencei de origine română.

De ce s-a supărat Kerber pe Andreescu?

Noua senzaţie a tenisului mondial a cerut de două ori intervenţia fizioterapeutului, chinuită de unele probleme fizice, lucru care a deranjat-o pe Kerber. Şi asta nu e tot. Nemţoaica a fost deranjată şi de faptul că Bianca i-a întârziat de multe ori serviciul. Mai mult, la Indian Wells, Andreescu a lovit de mai multe ori agresiv spre corpul adversarei.

Bianca Andreescu a izbutit în faţa lui Kerber a zecea victorie în doar 16 zile şi se bate pentru un loc în sferturile turneului de la Miami cu jucătoarea de 24 de ani din Estonia, Anett Kontaveit, aflată pe locul 19 WTA.