Organizatorii turneului de la Dubai au anunțat că Bianca Andreescu, jucătoarea de origine română, ce ocupă locul 6 WTA, va participa la turneul de luna viitoare. Aceștia au precizat că Bianca este o candidată puternică la titlu și că în anul precedent a învins câteva jucătoare importante.
Turneul de la Dubai se va desfăşura în perioada 17-22 februarie.
“Bianca Andreescu, locul 6 WTA, va debuta la turneul de la Dubai în 2020 şi va fi o candidată puternică la titlu, ea urcând în clasamentul mondial şi învingând câteva jucătoare importante în 2019”, este anunţul organizatorilor.

Următorul meci al Biancăi Andreescu

Bianca Andreescu a avut ultimul turneu în Octombrie, când a jucat la Turneul Campioanelor. La sfârșitul săptămânii viitoare, Bianca va evolua în Fed Cup, pentru Canada, într-o confruntare cu Elveţia.
Bianca Andreescu este stabilită în Canada și are doar 19 ani. Reamintim că aceasta a fost aleasă în locul Simonei Halep drept model pentru a prezenta echipamentul Nike.

Simona Halep vs. Bianca Andreescu

De asemenea, amintim că meciul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu din grupele Turneului Campioanelor a fost un adevărat spectacol. Halep a fost la un pas să piardă în fața canadiencei de origine română. Acest lucru i-a provocat Simonei tensiune maximă iar un episod consumat în timpul meciului de tenis a fost edificator în acest sens.

Mai exact, în clipa în care Andreescu conducea, Simona a cerut intervenția antrenorului Darren Cahill. Acesta a venit lângă Simona și a început să-i dea sfaturi. Vizibil afectată de tensiunea la care era supusă, jucătoarea română a avut o ieșire necontrolată și a lovit puternic cu pumnul în banca pe care se afla.