Regulaentul îi permite Biancăi Andreescu să joace pentru România în Fed Cup chiar dacă a reprezentat Canada. George Cosac, președintele federației, este însă sceptic că acesta va alege România.

„Ce a făcut Bianca Andreescu la Indian Wells este o performanță de excepție. Este remarcabil parcursul ei. Este o sportivă care a confirmat încă din perioada junioratului, iar acum a ajuns la o maturitate. Îmi pare rău că nu joacă pentru România, dar din declarațiile părinților am înțeles că ei au îndreptat-o spre Canada. În acest condiții este greu să-i ceri să joace pentru România. Nu cred că se va întâmpla vreidată, dar nimic nu este imposibil”, a fost mărturisirea făcută pentru FANATIK.RO de George Cosac despre Bianca Andreescu.

La sfârşitul meciului cu Kerber, din finala de la Indian Wells, campioana a ţinut să le mulţumească, în limba română, suporterilor români prezenţi în tribunele de la Indian Wells, care au încurajat-o pe tot parcursul finalei, precum şi celor din ţară, care au fost alături de ea. „Vă mulţumesc că sunteţi cu mine şi vă iubesc”, a spus Bianca Andreescu, care a fost recompensată cu un cec în valoare de 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA pentru acest succes.